Пропонуємо до Вашої уваги добірку найсмачніших маринадів, які можна застосувати для гарячого копчення риби, м’яса, сала та інших продуктів у коптильнях Smokki House Маринади – це ідеальне рішення для твердих шматків м’яса. По суті це рідка суміш, що збагачує смак м’яса. Крім спецій, прянощів та рослинної олії туди, як правило, входить якась кисла рідина – […]
Копченою рибою сьогодні важко когось здивувати. Але смаковою різноманітністю пропоновані в магазинах вироби не балують. Приготувати власні делікатеси легко! Гаряче копчення риби сьогодні перетворилося на процес, який можна легко організувати на дачі або в квартирі за допомогою власної коптильні. Традиції самостійного копчення Власні коптильні й раніше мали багато людей. Щоправда, для їх спорудження доводилося виявляти […]
Цей рецепт з’явився, коли захотілося незвичайного шашлику з насиченим ароматом диму, тобто копченого. Якщо у Вас є мангал та коптильня гарячого копчення, тоді цей рецепт копченого шашлику для Вас. Інгредієнти: Свиняча шия – 1.5-2 кг, Цибуля – 0,5 кг, Перець чорний, перець запашний, сіль та цукор – за смаком, Тріска для копчення – вільхи або […]
Змішаний посол застосовують для отримання солонини, яка має тривале зберігання, при засолюванні свинини та риби для подальшого копчення. При змішаному посолі м’ясо чи рибу засолюють сухим посолом та досолюють у розсолі. При посолі яловичини м’ясну тушу розрізають на шматки, для кращого укладання надрубують у них великі кістки і ретельно натирають м’ясо з усіх боків сіллю […]
Пропонуємо до Вашої уваги рецепти копчення різних продуктів у домашніх коптильнях від Компанії Smokki House. Гаряче копчення будинку – це дуже просто! Переконайтеся в цьому самі, подивившись відео рецептів копчення курки, сала та сирів.
Для приготування власних неповторних делікатесів Вам потрібна коптильня гарячого копчення. Звичайно ж можна її спорудити самостійно, витративши багато часу та коштів. Але набагато простіше купити готову коптильню і відразу ж почати освоювати процес домашнього копчення. Безпека продуктів Перш за все, необхідно подумати про те, наскільки безпечні продукти, що виявляються у Вас на столі. Саморобна коптильня […]
Копчені курячі крильця Для приготування апетитних копчених крилець Вам знадобиться: курячі крильця – 2,5 кг; сіль – 3-4 ст. ложки; цибуля – 1 кг; соєвий соус – 2-3 ст. ложки; суміш червоного, чорного та запашного перців, карі та коріандр за смаком. Почнемо приготування. Курячі крильця добре промиваємо і ділимо на фаланги (останні маленькі фаланги або […]
1. Свинячі ребра Напевно, Ви вже куштували таку страву, але навряд чи готували самі. А в пропонованій Вам для покупки коптильні Ви зможете приготувати такі копчені ребра, що пальчики оближеш! – ребра свинячі – 1,5 кг – Кмин – 1 ст. ложка – Паприка – 1 ст. ложка – Сіль – 2 ст. ложки – […]
Інгредієнти: скумбрія 3-4 рибини, сіль. Крок 1: Первинна підготовка скумбрії залежить від того, яку рибу Ви купили. Заморожені тушки треба розморозити природним шляхом, просто уклавши в глибоку миску і поставити в прохолодне місце на 1 – 2 години. Не намагайтеся розморозити рибу в теплій воді – зіпсуйте всю скумбрію, її м’ясо стане м’яким та відійде […]
Смачні домашні копченості Копчені продукти користуються широкою популярністю у всіх гурманів світу. Найбільше їх цінують за унікальний смак. Копчена риба, ковбаса, шинка, навіть сир – всі вони сильно відрізняються за своїми смаковими та ароматичними якостями від аналогів, приготовлених іншими способами. Але, крім чудових гастрономічних якостей, копчення забезпечує продукт хорошими консерваційними якостями. І саме здатність до […]